Connect with us

Actual

Scandal în orașul Ovidiu. Trei persoane au fost transportate la spital

Published

on

Ieri, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Coralilor din orașul Ovidiu, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, care ar fi avut un conflict spontan, pe fondul băuturilor alcoolice. Dintre acestea, 4 bărbați au fost conduși la sediul Poliției orașului Ovidiu, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, 3 persoane (un bărbat și 2 femei) au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului au fost prezenți și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști locali.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!