Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Actual

Scandal la o spălătorie auto din Constanța. Doi bărbați au fost amendați

Published

on

În noaptea de duminică spre luni, la o spălătorie auto din municipiul Constanța a avut loc un scandal între doi bărbați. Unul dintre ei este fostul preot Daniel Balaș, caterisit în cursul anului trecut.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța:

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliție Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la o spălătorie auto de pe bulevardul Mamaia, are loc un conflict verbal între două persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificați doi bărbați, între care ar fi avut loc un conflict spontan.

Advertisement

Aceștia au fost sancționați contravențional, în baza Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions