Connect with us

Stiri

Se asfaltează drumul dintre Peștera și Ivrinezu. “În sfârșit”, spune și primarul Marius Petre, după ce locuitorii au așteptat peste 8 ani

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Drumul județean dintre Peștera și Ivrinezu se asfaltează, în aceste zile. “Lucrări de refacere a căii de rulare sunt efectuate în aceste zile. Până acum s-a asfaltat aproape un kilometru, iar până la sfârșitul săptămânii viitoare se vor asfalta încă 6 km. Lucrările au început săptămâna aceasta și costă 350.000 lei/km, banii fiind alocați din bugetul Consiliului Județean Constanța. Pentru acest proiect lucrează o echipă de asfaltare formată din 10 muncitori”, au declarat reprezentanții Consiliului Județean Constanța, care s-au deplasat, astăzi, la șantierul din Ivrinezu, echipa fiind coodonată de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Lucrările sunt executate de către Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a cărei activitate este coordonată de către Lucian Lungoci, instituție aflată în subordinea administrației județene.

“În sfârșit…. DJ 223B Peștera – Ivrinezu Mare… In numele tuturor locuitorilor comunei Peștera, țin să mulțumesc dlui președinte al CJC, Horia Marius Țuțuianu, care a luat în considerare nevoile comunității noastre pentru ca în sfârșit, după ani de zile, “Drumul Morții”, cum ajunsese să fie denumit DJ 223 B Peștera- Ivrinezu Mare, să devină un drum decent pentru vremurile prezente”, a fost reacția primarului comunei Peștera, Marius Liviu Petre, când au început lucrările, semn că locuitorii din Peștera au așteptat parcă prea mult reabilitarea acestui drum. Totodată, amintim fostul primar din Peștera, Valentin Vrabie, a anunțat, în repetate rânduri că administrația locală nu deține suma de bani necesară unei astfel de lucrări.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA la Cernavodă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Fundătura Biruinței, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 22 octombrie 2018, în intervalul orar 17.30 – 21.00.

Sunt afectați de lipsa apei  consumatorii de pe străzile Fundătura Biruinței, Biruinței, Gh. Doja, Păcii, I.D. Chirescu, Independenței, cei din cartierul Tudor Vladimirescu și cei arondați Punctului Termic nr. 1.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie la intersecția str. Taberei cu Șos. Constanței din Cumpăna

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 22 octombrie 2018, la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția str. Taberei cu Șos. Constanței din localitatea Cumpăna, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă, în intervalul orar 09,30 – 15,00.

Sunt afectati de lipsa apei consumatorii blocurilor de pe Șos. Constanței.

”Ne cerem scuze tuturor abonaților, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie RAJA în km5! Traficul auto e restricționat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Mugurului, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 21 octombrie 2018, în intervalul orar 09,40 – 13,00.

În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe străzile Micșunelelor, Mugurului, Pandurului, Th. Speranția, parțial Șos. Mangaliei, precum și cei arondați Punctului Termic 96.

Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto, pe strada Mugurului, pe tronsonul cuprins de străzile Micșunelelor și Șos. Mangaliei.

Zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt  și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează   Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: