Connect with us

Administratie

Se execută lucrări pe mai multe străzi din Tuzla. Mesajul primarului pentru locuitori

Published

on

lucrari Tuzla

Comuna Tuzla se află în plină dezvoltare și administrația locală soluții pentru ca cetățenii să fie cât mai puțin afectați de starea infrastructurii pe toată perioada lucrărilor.

Primarul Reșit Taner îi informează pe locuitorii din Tuzla că pe șoseaua principală se vor desfășura lucrări de montare a conductelor de aducțiune gaze, iar disconfortul creat îi va pune în dificultate pe participanții la trafic.

“Stimați cetățeni, Pe șoseaua principală se desfășoară lucrări de montare a conductelor de aducțiune gaze, prin urmare pentru a nu îngreuna desfășurarea activității și a traficului rutier, vă rog să nu lăsați autoturismele pe carosabil. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, le transmite primarul Taner tuturor cetățenilor din Tuzla.

foto cu rol informativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!