Connect with us

Actual

Se face curățenie în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Angajații Polaris M Holding continuă activitățile de măturat stradal, de ridicare a resturilor vegetale și a deșeurilor în următoarele locații : bd. 1 Mai, bd. Mamaia, bd. Ferdinand, bd. Lăpușneanu, bd. Tomis, str. Mihai Viteazu, str. Castanilor, str. Panait Cerna, str. Ion Adam, str. Garofiței, sos. Mangaliei, str. Lahovari,, str. Ion Bănescu, str. Petre Romulus, str. Ștefan Mihăileanu, str. Badea Cârtan, str. Olteniei, str. Jupiter, str. Grivița, str. Micsunelelor, zona Poarta 6, zona Gara CFR, str. Nicolae Filimon, str. Soveja, str. Stefaniță Vodă, str. Poporului, str. Constantin Brătescu, str. Cristea Georgescu, str. Mircea cel Bătrân, str. Ștefan cel Mare, faleza Cazinoului.

În zona Peninsulară se igienizează carosabilul prin operațiuni de măturat stradal mecanizat.

În stațiunea Mamaia se intreprind lucrări de degajare a nisipului și a resturilor vegetale de pe faleză, măturat mecanizat, de asemenea se curăță sensurile giratorii prin operațiuni de spălare și stropire.

Continuă acțiunile de salubrizare și ingienizare a spațiilor din jurul unităților hoteliere, în locațiile : promenada Melody, zona hotelului Rex, zona Cazinoului Mamaia (piațetă), zona Radio Vacanța, zona hotelului Parc, zona complexului hotelier Dacia Sud.

Poliția Locală continuă acțiunile pentru sancționarea încălcarii a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și pentru menținerea curăteniei. Autoritățile solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241 484205. Pentru utilizatorii aplicatiei whatsapp numarul de contact este 0799 606142, cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul, directia de deplasare a indivizilor.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța: A condus cu permisul anulat și și-a dat date de identificare false! A fost reținut

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 21 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Castelu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza municipiului, având permisul de conducere anulat din luna aprilie 2017.

Inițial, tânărul în cauză a declarat polițiștilor date de identitate aparținând unei alte persoane, fiind vorba despre o rudă a acestuia.

În urma cercetărilor desfășurate, polițiștii l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: 4 vânzători ambulanți de țigări, amendați de polițiștii locali

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 21 ianuarie, în intervalul orar 08.00-16.00, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța  au legitimat  4 persoane despre care existau indicii ca ar comercializa în mod ilicit țigări netimbrate. Acestea au fost conduse la sediul unității de poliție locală pentru stabilirea identității.

Comercianții ambulanți acționau în zona Piața Griviței, Piața Tomis 3 și zona Eden. In urma acestei activități de prevenire și combatere a comerțului stradal neautorizat s-au aplicat 3 amenzi contravenționale în valoare de 3.000 lei și a fost dispusă măsura complementară de confiscare a pachetelor  de țigări fără timbru accizabil.

Una dintre persoanele care făcea comerț ambulant în zona Eden a fost prinsă de două ori în aceeași zi, prima dată la ora 9.00, iar a doua oară după amiază, la ora 15.00.

Pentru o altă persoana s-au întocmit actele de constatare vizând săvârșirea  infracțiunii prevăzute de art. 270 alin. 3 din Legea 86/2006, deoarece aceasta  a fost depistata comercializând ilicit 70 de pachete de țigarete fără timbru accizabil, susceptibile a fi produse de contrabanda. La săvârșirea  infracțiunii, persoana s-a folosit de un autoturism utilizat în regim de taxi.

Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare.

”Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, precizează Biroul de presă al Poliției Locale Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier în Lazu! O femeie a fost rănită pe trecerea de pietoni

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 7.30, în localitatea Lazu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unui pieton. Potrivit IPJ Constanța, un bărbat de 63 de ani a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Lazu, dinspre Agigea către Constanța.

În momentul în care a ajuns la marcajul pietonal din localitatea Lazu nu a acordat prioritate și a accidentat o femeie de 50 de ani care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

In urma impactului a rezultat vânătoarea corporală ușoara a femeii. In cauza s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: