Actual

Se face curățenie în stațiunea Mamaia

apr. 25, 2018 Maria Ionescu

Angajații Polaris M Holding continuă activitățile de măturat stradal, de ridicare a resturilor vegetale și a deșeurilor în următoarele locații : bd. 1 Mai, bd. Mamaia, bd. Ferdinand, bd. Lăpușneanu, bd. Tomis, str. Mihai Viteazu, str. Castanilor, str. Panait Cerna, str. Ion Adam, str. Garofiței, sos. Mangaliei, str. Lahovari,, str. Ion Bănescu, str. Petre Romulus, str. Ștefan Mihăileanu, str. Badea Cârtan, str. Olteniei, str. Jupiter, str. Grivița, str. Micsunelelor, zona Poarta 6, zona Gara CFR, str. Nicolae Filimon, str. Soveja, str. Stefaniță Vodă, str. Poporului, str. Constantin Brătescu, str. Cristea Georgescu, str. Mircea cel Bătrân, str. Ștefan cel Mare, faleza Cazinoului.

În zona Peninsulară se igienizează carosabilul prin operațiuni de măturat stradal mecanizat.

În stațiunea Mamaia se intreprind lucrări de degajare a nisipului și a resturilor vegetale de pe faleză, măturat mecanizat, de asemenea se curăță sensurile giratorii prin operațiuni de spălare și stropire.

Continuă acțiunile de salubrizare și ingienizare a spațiilor din jurul unităților hoteliere, în locațiile : promenada Melody, zona hotelului Rex, zona Cazinoului Mamaia (piațetă), zona Radio Vacanța, zona hotelului Parc, zona complexului hotelier Dacia Sud.

Poliția Locală continuă acțiunile pentru sancționarea încălcarii a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice precum și pentru menținerea curăteniei. Autoritățile solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241 484205. Pentru utilizatorii aplicatiei whatsapp numarul de contact este 0799 606142, cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul, directia de deplasare a indivizilor.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!