Connect with us

Actual

Se încălzește vremea în Dobrogea în această săptămână

Published

on

În această săptămână, valorile termice vor fi în creștere și vor ajunge să caracterizeze o vreme cu mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Potrivit meteorologilor, media maximelor va crește de la 6…7 grade, spre 14 grade, iar cea a minimelor, de la 3 grade, până la 8…9 grade.

Astăzi cerul va fi noros și, pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între -1 și 6 grade. Izolat va fi ceață, posibil asociată cu depunere de chiciură.

Mâine vremea va fi închisă și se va încălzi ușor. Cerul va fi noros și, local, se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade. Izolat va fi ceață.

Miercuri vremea va fi în general închisă și va continua să se încălzească. Cerul va avea înnorări temporare și, local, se vor semnala ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 11 grade, iar cele minime între 3 și 8 grade. Izolat va fi ceață.

Joi, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi mai mult noros și izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 12 grade, iar cele minime între 3 și 8 grade. Izolat va fi ceață.

Vineri vremea se va menține mai caldă decât normalul acestei date. Cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în ultimele ore, în zona de coastă. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!