Connect with us

Societate

Se întâmplă în România. O firmă de construcții și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

Published

on

Zeci de metri de asfalt de pe o stradă din orașul Aninoasa, județul Hunedoara, au fost decopertați la puțin timp după ce au fost turnați, după ce două firme s-au certat din cauza prețului lucrărilor.

Cele două societăți sunt din Hațeg și Deva și au câștigat contractele pentru apă, respectiv canalizare, scrie Ediția de Dimineață. Nu s-au înțeles asupra prețului asfaltării, cerut de o a treia firmă, așa că aceasta din urmă a stricat lucrarea pe care o făcuse.

”Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate -jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalizată, toate bune. Ei, cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului. Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă, refeceți voi”, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

Operatorul de apă din Valea Jiului, care e beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, trebuie acum să găseasă soluții pentru a aduce din nou strada la forma inițială. Primăria amenință cu plângere penală. Asfaltarea străzii din orașul Aninoasa ar fi costat pe fiecare dintre cele două firme are au stricat drumul pentru a introduce țevi de apă și canalizare în jur de 170.000 lei.

foto cu rol ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!