Conecteaza-te cu noi

Administratie

Se lucrează pe mai multe străzi din comuna Tuzla

Published

on

Sunt efectuate lucrări pe mai multe străzi din comuna Tuzla. Anunțul a fost făcut de primarul Reșit Taner. Astfel, săptămâna aceasta pe străzile enumerate mai jos vom începe săpăturile necesare în vederea montării conductelor de aducțiune gaze:

• Strada Mecanizării;
• Strada Pescarilor;
• Strada Școlii;
• Strada Costinești;
• Strada Viilor;
• Strada Teilor.
“Prin urmare, pentru a nu îngreuna desfășurarea activităților, vă rugăm să nu lăsați autoturismele pe carosabil. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, este anunțul pe care îl face edilul prin intermediul contului său de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions