Connect with us

Societate

Se pregătește un coridor umanitar între Constanța și Ucraina. Vezi în ce constă

Published

on

Reprezentanții Food World Programme, agenție umanitară specializată a Organizației Națiunilor Unite, au avut astăzi o întâlnire cu directorul general al CN APM SA, Florin Goidea.

Food World Programme se implică în situația din Ucraina și va transporta, prin Portul Constanța, ajutoare constând în alimente. În acest sens, au avut discuții în vederea pregătirii unui coridor umanitar.
Organizația Food World Programme a fost distinsă, în 2020, cu Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile sale de a oferi asistență alimentară în zonele de conflict.

Precizăm că ajutoarele vor sosi în Portul Constanța pe mare, iar de aici vor pleca spre Ucraina cu autocamioane.

Foto: Facebook/Portul Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement