Conecteaza-te cu noi

Administratie

Se reabilitează parcările din incinta Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi”

Published

on

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a finalizat ieri lucrările de reamenajare a zonei destinate staționării autovehiculelor din fața sediului administrativ. Carosabilul a fost recondiționat prin turnare de covor asfaltic,  după ce utilajele au decopertat stratul de asfalt deteriorat. Tot ieri, echipele administratorului drumului public au executat lucrări de frezare a carosabilului în parcarea de lângă terenul sintetic.

Paralel cu intervențiile edilitare, continuă modernizarea terenului de fotbal prin montarea rulourilor de gazon artificial. Peste gazonul sintetic va fi turnată o mixtură formată din nisip și granule de cauciuc care are rolul de a fixa și de proteja materialul sintetic, totodată amortizând eventualele șocuri ce apar la contactul cu suprafața de joc.

Ulterior,  vor fi montate porțile de joc, băncile de rezervă și tribunele pentru spectatori.

Reamenjarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani. (comunicat Primăria Constanța)

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions