Conecteaza-te cu noi

Actual

Se remediază pe ici, pe colo! Dar multe sate sunt fără apă!

Published

on

In jurul orei 14,30, a revenit tensiunea la statiile de pompare Bifurcatie Cumpana, Amzacea, Ovidiu si Mihai Viteazu si s-a reluat furnizarea apei catre abonatii din cele doua localitati. La ora 15,00 s-a reluat alimentarea cu energie si la statia de pompare Mihail Kogalniceanu si s-a reluat furnizarea apei in zona centrala a localitatii. La ora 15,30 a revenit tensiunea si la statiile de pompare nr.4 si Repompare Valu lui Traian si imediat, s-a repornit pomparea in aceasta localitate. In jurul orei 14,30, statia de pompare Faclia a ramas fara curent, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile in aceasta localitate. Si statia de pompare din cartierul Palazu Mare – municipiul Constanta a ramas fara energie incepand cu ora 14,45, abonatii din acest cartier ramanand fara apa la robinete. In continuare, din cauza lipsei de energie de la nivelul surselor si statiilor de pompare, nu se poate furniza apa potabila in localitatile constantene: Ostrov, Topraisar, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, Chirnogeni, General Scarisoreanu, Olteni, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Biruinta, Corbu, Nicolae Balcescu, Faclia si zona de intrare in Mihail Kogalniceanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions