Actual

Se umple Mamaia de motocicliști. Se desfășoară festivalul Seawolves Bike Fest!

iun. 09, 2017 Maria Ionescu

Asociaţia Litoral – Delta Dunării susţine şi promovează a zecea ediţie a celui mai mare festival moto-rock din România, Seawolves Bike Fest, ce se va desfăşura în acest weekend, respectiv 9-11 iunie 2017, în Camping S din staţiunea Mamaia. Tradiţionala paradă a motocicletelor, care va traversa staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa, va avea loc sâmbătă, 10 iunie.

Programul evenimentului: Vineri, 9 iunie

Ora 12.00 – Deschiderea oficială a celei de-a 10-a ediţii a Seawolves Bike Fest

Ora 19.00 – Concerte live Tribute Bands Night

Pe scenă vor urca următoarele trupe:

ROMANIAN HOT CHILI PEPPERS (Ro) – Red Hot Chili Peppers Tribute

ZIUA LIBERA (Ro) – Cargo Tribute

DOMINATION (Ro) – Pantera Tribute

MOTORACE (Bulgaria) – Motörhead Tribute

TROOPER (Ro) – Iron Maiden Tribute

SCREAM INC. (Ucraina) – Metallica Tribute

Ora 01.00 – Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S

Sâmbătă, 10 Iunie

Ora 13.00 – Paradă moto până în centrul oraşului Constanţa şi retur

Ora 15.00 – Concursuri cu premii prezentate de Cristian Hrubaru

Ora 19.00 – Concerte live Rock Bands Night

Pe scenă vor urca următoarele trupe:

STONELIGHT

LUPU CEL RĂU

ZOB

TROOPER

ALTERNOSFERA (Rep. Moldova)

Ora 00.30 – Foc de artificii

Ora 01.30 – Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S.  Cristian Bărhălescu, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării:  „Ne bucurăm sincer să fim alături de Seawolves Bike Fest la a zecea ediţie, unul din evenimentele care au crescut odată cu staţiunea Mamaia, pe care l-am sprijinit şi îl vom sprijini cu mare plăcere în continuare. Ne bucurăm că motocicliştii din România, o comunitate de oameni a căror solidaritate este fabuloasă, o comunitate ai cărei membri promovează conceptul de călătorie prin chiar felul lor de a trăi, au ales să vină în fiecare an pe Litoral, la Mamaia, şi să organizeze un festival absolut original şi o paradă moto superbă, aşteptată cu sufletul la gură nu doar de turişti, ci şi de constănţeni. Asociaţia Litoral – Delta Dunării transmite un călduros, la propriu: La mulţi ani, Seawolves Bike Fest!”. Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al evenimentului: “În acest weekend, ne vom bucura de prezenţa în Camping S din Mamaia Nord a peste 3.000 de motociclişti din toată România, dar şi de peste hotare. Pe lângă ei, vor fi alţi 2.000 de participanţi care vin pentru spiritul motociclist, pentru concertele rock. Este o ediţie aniversară, pe care o facem alături de confraţii noştri motociclişti, şi avem pregătite câteva surprize. Numărul de motociclete prezente la paradă a crescut de la ediţie la ediţie. Parada va pleca din Camping S, va intra în oraş pe Bulevardul Lăpuşneanu până la Dacia, apoi vom continua pe Bulevardul Tomis, până pe Bulevardul Ferdinand. Reintrăm pe Bulevardul Lăpuşneanu, în zona ICIL, şi mergem din nou în Camping S, în Mamaia Nord. Va dura cam o oră şi ne dorim ca turiştii şi constănţenii să fie în număr cât mai mare pe stradă, să ne vadă. Este o ocazie extraordinară să vadă o mare coloană cu motociclete de toate tipurile şi acest lucru se întâmplă o dată pe an la Constanţa.”

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!