Connect with us

Actual

Sebastian Burduja va asigura interimatul la ministerul Educației

Published

on

Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, va asigura interimatul la ministerul Educației. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Este foarte posibil ca interimatul său să fie unul de scurtă durată. Mai multe surse precizează că Ligia Deca, consilier prezidențial, ar urma să devină noul ministru al Educației.

Este lector universitar la SNSPA, unde predă Studii europene.

Foto: Ligia Deca/Facebook

Advertisement

Precizăm faptul că Ligia Deca este constănțeancă și a absolvit Universitatea Maritimă Constanța. Apoi a urmat cursurile Universității din Luxemburg. Din luna iunie a anului 2015 este consilier prezidențial.

Reamintim că, în cursul serii trecute, Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației.

Foto: Sebastian Burduja/Facebook

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement