Conecteaza-te cu noi

Politica

Șefii PNL ar vrea ieșirea de la guvernare. Vasile Blaga ar fi aruncat bomba: “Se rupe hamul ori moare calul” – surse

Published

on

Marcel Ciolacu Nicolae Ciuca

Ruperea Coaliției este discutată în ședința PNL. După eșecul negocierilor cu PSD pentru comasarea alegerilor din primăvară, liberalii sunt forțați să își schimbe strategiile electorale. „Se rupe hamul, ori moare calul”, le-ar fi transmis Vasile Blaga liberalilor. Totul în contextul în care PNL a decis să amâne ședința Consiliului Național programat în acest weekend, tocmai pentru a valida planul pentru alegeri. Fostul premier Florin Cîțu a fost mai categoric, nu a dorit amânarea discuțiilor din forul de conducere extins al partidului, tocmai pentru a stabili dacă mai continuă sau nu colaborarea cu PSD. Nicolae Ciucă le-a transmis tuturor că e posibil ca nici la ședința Coaliției de vineri să nu se ajungă la o decizie pe comasare.

Declarații din ședința PNL Vasile Blaga: „Eu cred că e obligatoriu să amânăm Consiliul. O să râdeţi … e albă sau neagră. Se rupe hamul ori moare calul. Asta este vorba, am trecut prin asta şi am câştigat mereu”.

Florin Cîțu, fost președinte PNL: „Trebuie să avem Consiliu Național, fiindcă am tot amânat. Cel puțin știm dacă mai stăm în coaliție sau nu”.

Nicolae Ciucă, președintele PNL: „Mai vedem o dată vineri cum decurg negocierile. Sunt șanse să nu se închidă nici atunci”.

Advertisement

Florin Cîțu: PNL trebuie să plece de lângă PSD

Continuarea este într-un articol digi24.ro

foto: digi24.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions