Connect with us

Actual

Șeful CJ Constanța a participat la o activitate din programul “Școala altfel” derulată la Aeroportul “Mihail Kogălniceanu”. Țuțuianu a stat de vorbă și cu americanii de la baza militară din localitate!

Published

on

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu a răspuns, astăzi, invitației lansate de conducerea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu de a participa la programul “Școala Altfel: să știi mai multe, să fii mai bun”. Cu această ocazie, președintele CJ Constanța a vizitat o expoziție statica de aeronave militare, echipamente de deservire la sol, precum și alte mijloace tehnice inedite specifice industriei aeriene. “Nu numai elevii s-au bucurat de vizita la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Multumesc domnului director Bogdan Ionuț Artagea și conducerii aeroportului pentru oportunitatea oferită. A fost o experiență inedită, mai ales în contextul în care, am avut ocazia să primesc amănunte legate de modul în care funcționează aceste echipamente chiar de la cadrele militare care le operează”, precizează Marius Horia Țuțuianu.

Tot astăzi, delegația Consiliului Județean Constanța, însoțită de conducerea Aeroportului Internațional “Mihail Kogălniceanu” a vizitat și baza militară amplasată în apropiere. “Am avut ocazia să facem un tur al unității militare din Mihail Kogălniceanu. Am fost însoțiți atât de cadre ale Ministerului Apărării Naționale cât și de reprezentanți ai US Army precum și Royal Air Force. Am rămas impresionat de modul în care sunt organizați acești militari, dar și de tehnologia pe care o au în dotare și o operează. Am un deosebit respect pentru acești oameni care și-au dedicat viața carierei militare”, a mai precizat președintele Consiliului Județean Constanța.

Aeroportul Internațional “Mihail Kogălniceanu” derulează programul “Școala Altfel: să știi mai multe, să fii mai bun”, în perioada 22- 26 mai 2017.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!