Connect with us

Politica

Senatorul Negoi cere alocarea de fonduri pentru Alternativa Techirghiol şi Drumul Expres Constanța – Tulcea

Published

on

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, a declarat că printre amendamentele depuse de el împreună cu deputatul Stelian Ion se figurează și alocarea de fonduri pentru două drumuri extrem importante pentru Dobrogea: Alternativa Techirghiol (Autostrada A4 Sud) şi Drumului Expres Constanța – Tulcea.

„Am depus amendamente la bugetul pe anul 2023, alături de colegul meu, Stelian Ion, pentru suplimentarea sumelor alocate elaborării studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru Alternativa Techirghiol (Autostrada A4 Sud) şi alocarea fondurilor pentru SF şi PT necesare construirii Drumului Expres Constanța – Tulcea

Autostrada A4 Sud Agigea – Mangalia reprezintă un important proiect de transport rutier menit să degreveze traficul auto din zona localităților de la Marea Neagră. Susținem necesitatea extinderii proiectului și pe porțiunea Olimp – Mangalia şi includerea sumelor necesare pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Amendamentul pe care l-am propus în acest sens pervede suma de 2.000 mii lei.

Drumul Expres Constanța – Tulcea, care va permite reducerea timpului de deplasare dintre Constanța și Tulcea la o singură oră, reprezintă un important proiect de transport rutier menit să fluidizeze traficul auto dintre litoralul Mării Negre și Delta Dunării. Suma necesară pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic se ridică la 5.000 mii lei.“, spune Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta