Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Senatorul Negoi: „Să vedeți cât de incompetent e ministerul condus de PSD-istul Adrian Câciu!“

Published

on

remus negoi

Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, aduce în atenția opiniei publice o situație în care arată cât de mare este incompetența în Guvernul României.

„Să vedeți cât de incompetent e ministerul condus de PSD-istul Adrian Câciu. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE). Ministerul depune un proiect pentru acordarea de tichete sociale pentru alimente/mese calde pentru persoanele cu venituri reduse. O linie de finanțare pe care doar ministerul putea aplica. Tot MIPE își respinge singur proiectul pentru că nu a obținut punctajul necesar. Pariu că dacă era un proiect pentru niște „cursuri” la mare sau pentru sinecuri noi îl făceau corect și nu-l respingeau? Acum, MIPE poate depune contestație împotriva MIPE și, în cazul unui rezultat nefavorabil, procedura îi permite să se dea în judecată. România cu PSD – PNL la guvernare. O tragicomedie la care ei râd, noi plătim prețul.“, spune Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions