Societate

Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța se mută lângă Policlinica 2

feb. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Conducerea Consiliului Județean Constanța a lansat pe pagina de internet a instituției o invitație de participare la licitație publică pentru întocmirea proiectului tehnico-economic, faza DALI – Documentatie de avizare a lucrarilor de interventii (DALI) documente aferente proiectului „Amenajari interioare/exterioare, consolidare si modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul de Medicina Legala Constanta din Str. Stefan cel Mare nr.133″

“Descrierea contractului: Întocmire documentaţie avizare lucrări de intervenţii – faza DALI, inclusiv Analiza de cost beneficiu, studii geo, măsurători topografice, expertiză tehnică, audit energetic al clădirii, întocmire Scenariu de securitate la incendiu, întocmire documentaţie pentru obţinerea avizului Sănătatea populaţiei la obiectivul „Amenajări interioare/exterioare, consolidare şi modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul de Medicină Legală Constanţa din Str. Ştefan cel Mare nr. 133”, conform specificaţiilor tehnice din Caietul de sarcini anexat şi enumerate în Tema de proiectare anexată”, scriu reprezentanții CJ Constanța în invitația de participare la licitație.

De asemenea, conform aceluiași document, achiziţia va fi una directă, conform prevederilor art. 17 alin. 1 şi alin. 4 din H.G. nr. 395din 2016 cu modificările şi completările ulterioare, iar sursa de finanțare stabilită este bugetul Consiliului Județean Constanța.

În ceea ce privește condițiile de participare, conducerea administrației județene a stabilit că pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Va fi desemnat câștigător cel care va oferi prețul cel mai scăzut, conform legislației în vigoare.

Informații suplimentare pot fi solicitate de la Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Consiliul Judeţean Constanţa, Bd. Tomis nr. 51, tel.+40-241.488.413, fax.+40-241.488.411, e-mail: licitatii@cjc.ro.

Ce presupune reabilitarea si modernizarea clădirii, vedeți în Caietul de sarcini:

02 Caiet Sarcini

Puteți studia documentul aici:

01 Invitatie

Totodată, conducerea CJ Constanța prezintă și planul zonei

04 Plan Zona

Certificatul de Urbanism emis de Primăria municipiului Constanța este acesta

03 CU

“Condiții civilizate”

Contactat telefonic, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a declarat pentru “Ordinea.ro” că în stânga Policlinicii 2 din municipiul Constanța există o clădire ca corespunde cerințelor administrației județene pentru acest proiect și promite condiții civilizate pentru medicina legală.

“În stânga Policlinicii 2 din municipiul Constanța este o clădire mai veche a noastră, a administrației județene și acolo vrem să facem Serviciul de medicină legală. Trebuie reabilitată și modernizată. Mutăm de pe str. Zmeurei, dar și din Spitalul Județean, acolo unde funcționează Morga. În noua locație vor fi toate aceste servicii, pe cei aflați în necaz îi vom scuti de drumuri inutile”, a declarat președintele CJ Constanța, Horia Marius Țuțuianu.

Serviciul de Medicină Legală Constanţa funcţionează, din anul 1996, într-o clădire de pe aleea Zmeurei, fostă creşă.

Comments

comments