Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Serviciul Rutier Constanța și Poliția municipiului Mangalia au noi șefi

Published

on

ipj constanta

Astăzi, 25 august, au fost împuterniciți noi ofițeri la conducerea unor unități din cadrul IPJ Constanța după ce, zilele trecute patru șefi au fost demiși în contextul erorilor comise în cazul tragediei de la 2 Mai, în care un șofer drogat a omorât doi tineri, iar alți trei au fost răniți.

Potrivit unor surse din sistem, comisarul șef George Munteanu a fost împuternicit la conducerea Serviciului Rutier. Precizăm că acesta s-a aflat până în prezent în fruntea Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase.

george munteanu

Comisar șef George Munteanu

La Poliția Mangalia va fi împuternicit Marian Moroianu, în prezent șef la Secția 3 din municipiul Constanța.

marian moroianu

Marian Moroianu

Amintim că șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța – Constantin Stoian, Marin Dincă, adjunctul IPJ Constanța, cu responsabilități în domeniul Siguranței Rutiere și Ordine Publică, Dragoș Gabriel Cristea, șeful Poliției Municipiului Mangalia, dar și Radu Vachente, șeful Poliției Vama Veche au fost demiși.

Ulterior, ministrul Cătălin Predoiu a precizat faptul că cei 4 au fost eliberați din funcție la cerere.

Foto: Arhivă

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions