Connect with us

Politica

Sevil Shhaideh ar putea fi secretar general al Guvernului Dăncilă

Published

on

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat zilele trecute că așa numiții “penali” din politica românească au liber să revină în Guvern, odată cu instalarea noului cabinet condus de Viorica Dăncilă. Toți cei implicați în activități politice au explicat că măsura liderului social democraților nu face decât să deschidă calea Rovanei Plumb pentru o funcție în noul Executiv pentru un post de vicepremier, surse politice au declarat pentru hotnews.ro că o altă revenire spectaculoasă este cea a lui Sevil Shhaideh pe postul de secretar general al Guvernului.

Aceleași surse susțin că în această perioadă că Sevil Shhaideh, alături de premierul desemnat Viorica Dăncilă și de Darius Vâlcov, lucrează la programul de guvernare ce urmează să fie prezentat odată cu votul din Parlament pentru noul cabinet.

Sevil Shhaideh a fost ministrul al Dezvoltării în Guvernul Grindeanu și Guvernul Tudose, dar și-a depus demisia din acest post după ce premierul Mihai Tudose a cerut eliminarea “penalilor” din executiv. Shhaideh este urmărită penal în dosarul “Belina”. De asemenea, Rovana Plumb și-a anunțat demisia din Guvernul Tudose, după ce pe numele său procurorii DNA au cerut urmărirea penală în același dosar “Belina”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!