Connect with us

Societate

Sezonul 2021. Spre ce destinații puteți zbura de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Publicat

la

Pentru sezonul de vară  2021, Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” a anunţat care sunt cursele regulate. În fiecare zi a săptămânii aici vor ateriza/decola mai multe  curse interne şi  externe:

Începând cu data de 21 iunie, operatorul Blue Air va avea o cursă Cluj Napoca-Constanţa-Cluj Napoca, care va funcționa în intervalul 21-28 iunie după următorul program: va pleca de la Cluj Napoca la ora 13:45,  va ajunge  la Constanţa la ora 14:50 şi va pleca la 15:20. Cursa va ateriza la Cluj Napoca la ora 16:25.

În  intervalul 5.07-27.09  va fi o altă cursă care va zbura între  Cluj și  Constanţa. Aceasta va pleca din Cluj Napoca la 13:45, va ateriza la Constanţa la ora 14:50. Returul va fi din Constanţa la ora 15:30 şi va sosi la Cluj Napoca la ora 16:35.

În luna iulie, compania Wizz Air va începe zborurile spre Italia. În  perioada 02.07-29.10 va fi zbor direct între Roma (Fiumicino, Italia) şi Constanţa. Cursa va fi tot lunea, după următorul program: la ora 6:25 este plecarea de la Roma. Avionul va ajunge la ora 9:40 la Constanţa, după care la 10:15 pleacă de la Constanţa spre Roma, unde ajunge la ora 11:35.

Cu începere de azi, 8 iunie, compania Wizz Air va începe zborurile între Londra și Mihail Kogălniceanu.  Până în data de 26 octombrie, va fi o cursă pe ruta Londra (Luton, U.K)-Constanţa, cu plecare la ora 15:55 de pe aeroportul londonez. Aceasta va ajunge la Constanţa la ora 21:20 şi la 21:55 zboară înapoi la Londra unde ajunge la ora 23:40.

Și joia vor fi zboruri directe între Londra și Mihail Kogălniceanu. Acestea vor fi operate de compania Wizz Air,  în intervalul 17.06 -28.10.  Avionul va pleca de la Londra la ora 15:55, cu aterizare la Constanţa la ora 21:20. La ora 21:55 avionul va pleaca înapoi spre  Londra unde este programat să ajungă la 23:40.

Vineri, compania Blue Air are două curse pe ruta Cluj Napoca- Constanţa. Prima dintre ele va zbura începând din data de 25.06 până în 24.09, iar cea  de-a doaa va fi în intervalul 2.07-24.09. Ambele pleacă din Cluj Napoca la 13:45 și aterizează la 14:50 la Mihail Kogălniceanu. Retur vor pleca la diferență de 10 minute una față de cealaltă, respectiv, una la 15:20, cea de-a doua la 15:30. Ajung la Cluj, prima la 16:25 şi a doua la 16:35.

Tot vineri,Wizz Air va asigura legătura între Fiumicino și Mihail Kogălniceanu. Cursa pleacă de la Roma la ora 6:25 și aterizează la Constanţa la 9:40. La ora 10.15 zboară spre Fiumicino, unde va ateriza la ora 11.35. Acest zbor va fi asigurat în perioada 2.07-29.10.

Și compania Turkish Airlines va asigura vineri, în intervalul 11.06-24.10, zboruri între Istanbul și Mihail Kogălniceanu. Acestea vor fi operate după cum urmează: cursa pleacă de la Isanbul la ora 8:30 şi ajunge la Constanţa la 9:35. De aici va pleca la ora 10:25 şi va ateriza la Istanbul la ora 11:35.

Sâmbătă, compania Wizz Air va asigura cursa Londra-Constanţa. Aceasta pleacă la ora 15:55 din Londra, ajunge la Mihail Kogălniceanu la ora  21:20. De aici va decola laora 21:55 şi ajunge la Londra la ora 23:40. Această cursă este operabilă în intervalul 5.05-30.10.2021.

Duminică, cursa care pleacă de la Istanbul la ora 20:30, aterizează la Constanţa la 21:35, decolează retur la 22:25 şi aterizează la Istanbul la 23:35.

Această cursă va funcţiona între 06.06-24.10.2021.

„Programele menționate mai sus cuprind ore locale la destinație și pot fi modificate ulterior în baza orarelor de zbor primite din partea companiilor aeriene”, precizează  Bogdan-Ionuț Artagea, directorul general al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu”.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Societate

Zeci de posturi vacante, scoase la concurs de Garda de Coastă

Publicat

la data de

Scris de

Poliția de Frontieră Română a inițiat procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, a 420 de  posturi vacante de ofiţeri, agenţi de poliţie de frontieră şi personal contractual, în vederea reducerii deficitului de personal existent la nivelul instituției.

Într-o prima etapă, vor fi organizate concursurile pentru ocuparea a 192 de posturi vacante de agenți de poliție, din structurile operative, în specialitatea supravegherea și controlul trecerii frontierei, ture serviciu repartizate Centrului de Supraveghere și Controlul Trecerii  Frontierei Aeroporturi București-Otopeni din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și la nivelul inspectoratelor teritoriale ale Poliției de Frontieră Române.

Cele 192 de posturi de agenți de poliție scoase la concurs prin încadrare directă (structuri operative) sunt repartizate astfel:

  • 30 posturi vacante în cadrul Centrului de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei București-Otopeni
  • 20 posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași
  • 15 posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu,
  • 15 posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea
  • 34 posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, detalii la:
  • 48 posturi vacante în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara
  • 30 posturi vacante în cadrul Gărzii de Coastă, respectiv: 10 posturi la Negru Vodă, 5 la Băneasa și 15 la Ostrov. Detalii la:

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/garda-de-coasta/i-anunt-in-vederea-ocuparii-a-30-de-posturi-vacante-de-agent-de-politie-prevazute-la-structurile-operative-ale-garzii-de-coasta-prin-incadrare-directa-25169.html

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și structurile teritoriale organizatoare  au publicat anunțurile de concurs, conform prevederilor legale în vigoare, pe paginile oficiale ale instituţiei.

Înscrierea la concurs se realizează prin trimiterea dosarului de concurs exclusiv în format electronic la adresele de e-mail menționate în anunțurile concurs postate pe site-ul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și cele ale structurilor subordonate  (dosarul poate fi trimis inclusiv în zilele nelucrătoare) .

Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 30.09.2021, ora 14.00!

 Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare concursului pentru posturile scoase la concurs se regăsesc pe site-urile instituţionale şi pot fi obținute şi de la structurile de resurse umane ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, inspectoratelor teritoriale ale Poliției de Frontieră, Gărzii de Coastă, precum şi avizierele de la sediile instituțiilor.

Această activitate, care presupune reducerea deficitului de personal existent în acest moment în cadrul structurilor operative, la nivelul Poliției de Frontieră Române, se înscrie între obiectivele instituționale de creștere și consolidare a capacității de acțiune la nivelul structurilor teritoriale și, implicit, întărirea componentei operative a Poliției de Frontieră Române.

Foto: Ilustrativ

163180036176 Anuntoperativ

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Pe 20 septembrie începe revizia anuală a instalațiilor Electrocentrale Constanța

Publicat

la data de

Scris de

Electrocentrale Constanța SA reamintește că va efectua revizia anuală a instalației de producere a energiei termice, în vederea executării lucrărilor necesare de pregătire a sezonului rece, sens în care se va sista furnizarea agentului termic sub formă de apă caldă către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Oprirea furnizării apei calde va începe pe 20 septembrie 2021, de la ora 00.00.

”Estimăm că lucrările planificate vor fi finalizate în după amiaza zilei de 22 septembrie, urmând a se proceda ulterior la încărcarea instalațiilor din centrală.”, au precizat reprezentanții companiei Electrocentrale.

Repornirea instalațiilor de ardere se va face după asigurarea parametrilor pe rețeaua de transport agent termic primar.

Important de precizat este faptul că lucrările de mentenanță prevăzute pentru această perioadă pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Mâine, la Năvodari se deschide Târgul de toamnă al producătorilor dobrogeni

Publicat

la data de

Scris de

În intervalul 17 – 19 septembrie, între orele 8.00 și 23.00, pe platoul de lângă stadionul Flacăra din Năvodari se va desfășura prima ediție a Târgului de toamnă al producătorilor dobrogeni. Acțiunea este organizată de către Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria orașului Năvodari.

Târgul va avea deschiderea oficială vineri, 17 septembrie, la ora 10.00. Pe parcursul desfășurării acestuia producătorii dobrogeni vor comercializa produse autohtone și vor fi desfășurate programe folclorice de către ansambluri artistice locale.

Organizatorii și-au propus să faciliteze cumpărarea de legume, fructe și alte produse alimentare proaspete și naturale precum si produse anexe, pentru cetățenii municipiului Navodari, direct de la producători, fără intermediari. Îi facem cunoscuți pe acești producători, care de cele mai multe ori ajung să-și dea produsele către intermediari la prețuri subevaluate.

Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni este constituită ca persoană juridică română de drept privat, nonguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial și independentă, în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu modificările și completările ulterioare, având ca scop sprijinirea și dezvoltarea mediului de afaceri din județul Constanța.

”Misiunea noastră este sa  ridicăm standardele și calitatea activității antreprenorilor în cadrul mediului de afaceri constănțean și de asemenea să ne asigurarăm că aceste standarde sunt în concordanță cu cele ale statelor membre ale Uniunii Europene. De asemenea, vrem sa ne implicăm in viața comunității spre binele general. Mâncați mai sănătos, susțineți producătorii români, ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI.”, a precizat președintele Consiliului Director, Marius Bordeianu.

Mai multe detalii aflați pe site-ul www.gusturi-dobrogene.ro sau la telefon 0744/336083.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: