Politica Slide

Sfaturi utile, de campanie, de la Matei pentru Chelaru

mart. 09, 2018 Adrian Cârlescu

PSD Năvodari a publicat pe Facebook mai multe fotografii de la un eveniment în care liderii locali au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din oraș, cu ocazia zilei de 8 martie.

”Astăzi, noi cei din echipa PSD, alături de domnul primar Florin Chelaru și consilierii locali, am oferit năvodărencelor flori ca un semn al aprecierii și respectului pe care îl purtăm tuturor femeilor din orașul nostru. Doamnelor, sperăm că prin acest gest am reușit să vă înfrumusețăm ziua în care întreaga lume vă sărbătorește și vă dorim ca toată viața să vă fie plină de flori și zâmbete.
La mulți ani!” – se arată în anunțul care însoțește fotografiile.

Inițiativa PSD-iștilor năvodăreni a fost apreciată de utilizatorii de Facebook. Printre cei care au comentat una dn fotografiile postate se numără și fostul primar Nicolae Matei. Acesta a găsit oportun să-i ofere un sfat în sapațiul public actualului primar:

”Pupa-le Florine face cât o stradă asfaltată!” – a scris Matei în stilul său frust.

Iată mai jos alte fotografii publicate de PSD Năvodari de la acțiunea de pe 8 martie:

 

Comments

comments

Adrian Cârlescu

About The Author

Adrian Cârlescu este absolvent al Facultăţii de Filozofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui masterat de filozofia culturii în cadrul aceleiaşi facultăţi (2000). Activează în presa locală, constănţeană, din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigaţii la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro. De-a lungul timpului a publicat anchete jurnalistice despre retrocedările lui Radu Mazăre, introducerea Pădurii Comorova în intravilan şi vânzarea ei, abuzul judiciar de la Fruvimed Medgidia SA, geneza Fondului Proprietatea, jaful din piscicultură, interesele din zona investiţiilor în energia eoliană, averea ascunsă şi faptele reprobabile ale unor politicieni, magistraţi sau oameni de afaceri abonaţi la lucrări publice. În 2014, a publicat cartea-document „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”. În 2015, a publicat, alături de dr. Sorin Marcel Colesniuc, lucrarea „O istorie a oraşului Cernavodă”, redactând, în baza documentelor de arhivă, secţiunea dedicată evoluţiei oraşului din 1878 până în prezent.