Connect with us

Societate

Și anul acesta, Moș Crăciun își va face apariția din largul Mării Negre

Published

on

mos craciun scafandru

Joi, 22 decembrie, la ora 12.00, Moș Crăciun își va face apariția din largul Mării Negre, pe Dana Divizionului 175 Nave Scafandri de Luptă ”Comandor Constantin Scarlat” din Portul Militar Constanța.

El va fi întâmpinat de un grup de copii din localitatea Nazarcea, județul Constanța, precum și de copiii personalului Centrului 39 Scafandri și al unităților subordonate.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de Muzica Militară a Forțelor Navale Române și va fi completată de colindele interpretate de corul Colegiului Național Militar ,”Alexandru Ioan Cuza”, corul Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale ”Amiral Ion Murgescu”,  corul pastoral ”Sfântul Vasile” și copiii din localitatea Nazarcea.

Activitatea este organizată de scafandrii militari în colaborare cu Liga Maiștrilor Militari de Marină.

Foto: Arhiva Forțele Navale Române

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!