Actual

Simona Halep a eliminat-o pe chinezoaica Qiang Wang în optimile de finală de la Indian Wells

mart. 13, 2018 Mihaela Tîrpan

Simona Halep a întâlnit-o, în această seară, pe Qiang Wang, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Simona Halep, locul I WTA, a eliminat-o pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

A fost 7-5, 6-1, în meciul care a dus-o pe Halep în sferturile turneului american. Totodată, a fost prima întâlnire a celor două jucătoare de tenis.

“Știam cât e de bună, pentru că am jucat, în urmă cu câteva zile, la antrenamente, și m-a învins. E o plăcere să joc pe terenul central. Le mulțumesc fanilor”, a spus Halep la finalul meciului.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!