Conecteaza-te cu noi

Societate

Sindicaliștii de la Biblioteca Județeană Constanța participă la un protest organizat în Capitală

Published

on

biblioteca judeteana constanta

Cultura contează! Membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene ”Ioan N. Roman” din Constanța, afiliați la Sindicatul ”Ovidius” al Lucrătorilor din Muzee Constanța, vor participa la manifestările de protest de la București, din ziua de 18 mai 2024 (Ziua Internațională a Muzeelor). Protestul este organizat de Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia”, afiliată la CNS Cartel Alfa.
„Prin aceste acțiuni dorim să atragem atenția autorităților și a opiniei publice asupra problemelor cu care se confruntă lucrătorii din domeniul cultură”, transmit membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța.

cultura conteaza

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions