Connect with us

Actual

Situație detensionată în Portul Constanța. Asta își dorește noul director general

Published

on

Astăzi, la sediul CNAPMC din Portul Constanța a avut loc o conferinta de presa, în care noul director general interimar, Dan Tivilichi, s-a întâlnit cu jurnaliștii pentru a le vorbi despre preluarea mandatului și despre prioritățile sale privind conducerea companiei. Noul sef a precizat că nu dorește să comenteze amenda aplicată zilele trecute de Consiliul Concurenței, în valoare de peste 2,5 milioane de lei, deoarece spune că încă nu a primit motivarea pentru această sancțiune. De asemenea, a precizat că își dorește detensionarea situației cu operatorii portuari. Prioritare sunt probleme urgente ale CN APMC. Tivilichi dorește ca activitatea companiei să fie transparentă și să se desfășoare la parametri normali. „Ne dorim un dialog cu operatorii portuari și  comunitatea locală“, a spus noul manager. Întrebat dacă va candida pentru postul de manager al CN APMC, Tivilichi a mărturisit că nu a luat încă o decizie în acest sens. El a mai declarat că sunt probleme de investiții care trebuie demarate. Noul director a vorbit si despre masterplanul Portului Constanța, care poate fi completat de operatori. Documentul trebuie respectat, dar poate fi și completat de către operatorii portuari. Tot el a mai spus astăzi că în actuala structură a companiei lucrează 974 de persoane.
Reamintim ca, la scurt timp după ce Valentin Ionescu, director general al CN APMC, a fost indepartat de la conducere, pozitia i-a fost încredințata lui Dan Tivilichi, fost președinte al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării. Menționăm că Valentin Ionescu a rămas în cadrul CN APMC, el fiind membru în Consiliul de Administrație.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!