Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

ȘOCANT! Tânărul drogat care a produs accidentul mortal de la 2 Mai fusese prins cu droguri ÎN ACEEAȘI NOAPTE! Poliția Română se scuză…

Published

on

accident mortal vama

Vlad P. – tânărul care a omorât două persoane între 2 Mai și Vama Veche în timp ce conducea drogat un autoturism a mai fost oprit de polițiști în aceeași noapte, cu câteva ore înainte de producerea tragediei.

Potrivit șefului IPJ Constanța, Adrian Glugă, prima dată tânărul a fost oprit la ora 2.40. În mod paradoxal, deși polițiștii au găsit droguri în mașină, s-au limitat la  a-i face test numai pentru alcool.

În  urma unui apel la numărul unic 112, prin care un bărbat sesiza faptul că între Vama Veche și 2 Mai circulă haotic un autoturism acesta a fost dat în urmărire.

Iată ce a precizat astăzi Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța:

Advertisement
palaz

”La data de 19 august, în jurul orei 0.40, prin sistemul național de urgență 112 un bărbat a sesizat IPJ Constanța despre faptul că pe DN 39 din direcția Vama Veche către localitatea 2 Mai un autoturism circulă cu posibile încălcări ale legislației rutiere. Având în vedere această semnalare, autoturismul a fost dat în atenție tuturor efectivelor aflate în teren la acel moment și au fost efectuate activități pentru localizarea autoturismului. În jurul orei 2.40, autoturismul respectiv a fost fost depistat de către o patrulă mixtă circulând pe DN 39 din localitatea Vama Veche. Cu această ocazie a fost legitimat conducătorul auto precum și cei doi pasageri care îl însoțeau. În urma verificărilor efectuate, în interiorul autoturismul într-un pachet de țigări a fost descoperită o țigară artizanală tip joint și o folie care conținea 4 pastile și care au fost înaintate BCCO pentru a se continua cercetările.

Șoferul a fost condus cu autospecuiala de poliție la sediul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea zero, fiind prezent în sediu până în jurul orei 4.30. Din datele transmise de către lucrătorii de poliție care au efectuat verificările la acel moment conducătorul auto nu prezenta semne specifice consumului de substanțe psihoactive.

Tot din verificări a reieșit că după ce a părăsit sediul Biroului de poliție, șoferul s-a deplasat la o locație din Vama Veche, unde ar fi consumat substanțe interzise. Ulterior, în jurul orei 5.25, a avut loc și acest eveniment tragic, în urma căruia două persoane au decedat și trei ai fost rănite.

Cu privire la faptul că șoferul nu a fost testat cu aparatul Drugtest, am dispus cercetarea prealabilă a unui ofițer și a doi agenți de poliție pentru a stabili dacă există sau nu există vreo abatere din punct de vedere disciplinar.

Mai precizez un aspect important: drogurile ridicate din autoturismul condus de către persoana în cauză sunt diferite față de cele indicate de către aparatul Drugtest în urma testării la acest moment.”, a precizat comandantul IPJ Constanța.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions