Connect with us

Societate

Societatea Termoficare Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt vacante

Published

on

Societatea Termoficare Constanța SRL angajează personal pentru ocuparea următoarelor posturi vacante:

 • referent de specialitate ( post compatibil cu studii tehnice superioare ),
 • deservent utilaj (buldoexcavatorist și tractorist),
 • sudor (electric și/sau autogen), pentru reparații rețea termoficare,
 • montator subansamble,
 • lăcătuș întreținere și reparații instalații,
 • cititor contoare energie termică,
 • operator rețea transport (post compatibil cu calificarea de lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic),
 • operator punct termic
 • muncitor autorizat pentru instalații gaze,
 • personal întreținere și reparații instalații/construcții (post compatibil cu calificarea de zidar, lăcătuș mecanic, instalator sanitar și/sau termic).

Angajările se fac în limita posturilor disponibile.

Angajatorul asigură pachet salarial atractiv (salariul de bază lunar, spor ore suplimentare în procent de 100 % la salariul de bază al salariatului care a efectuat orele suplimentare, spor consemn la domiciliu în procent de 25 % aplicat la salariul minim pe economie, tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată) și condiții sigure de lucru.

Persoanele care au cunoștințe în practicarea uneia din meseriile de mai sus, dar nu dețin calificare vor fi școlarizate de către societatea Termoficare Constanța SRL.

Candidații vor depune prin email la adresa office@termoficare-constanta.ro sau la sediul societății din strada Badea Cârțan nr.14 A, registratură, parter, următoarele înscrisuri:

 • cerere de angajare (care va conține date de identificare, adresa de corespondență și nr. telefon pentru contact),
 • copie carte identitate,
 • copie documente care atestă pregătirea profesională, diplome, (dovada calificării).

Probele de lucru vor fi susținute la punctul de lucru al societății Termoficare  Constanța SRL din strada Interioară nr. 4, Secția Reparații, la o dată ce vă va fi comunicată după verificarea documentațiilor depuse.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0241616937/406 – Birou Resurse Umane.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!