Conecteaza-te cu noi

Actual

Șofer urmărit de polițiștii din Mangalia, după ce nu a oprit la semnalul acestora

Published

on

Un bărbat aflat la volanul unui autoturism a fost urmărit 2 km pe DN 39, de polițiștii din Mangalia. După ce a fost interceptat, oamenii legii au constatat că șoferul are suspendat permisul de conducere.

Ieri, 4  aprilie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire, pe DN 39, unui autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani.

Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, interceptând vehiculul după o distanță de 2 kilometri.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, pentru perioada în curs.

Advertisement

În cauză, polițiștii au constituit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions