Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Șoferi drogați, băuți, vitezomani sau fără permis de conducere depistați de polițiștii IPJ Constanța

Published

on

actiunea blocada

Azi noapte, în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 32 ani, care a condus un autoturism, pe strada Vasile Sassu, din comuna Corbu, care era sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

De asemenea, la data de 8 august a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au identificat un bărbat, de 36 ani, care a condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Advertisement
palaz

În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

La data de 8 spre 9 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Secției 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 4 pentru depășirea limitei legale de viteză.

La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

Advertisement
palaz

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

În perioada 8-9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea faptelor de comerț ilicit.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei, dintre care 10 la Legea 61/1991, 6 la O.U.G. 195/2002 și 4 la O.G. 99/2000.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Năvodari.

Advertisement
palaz

În perioada 8-9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 900 de lei, dintre care 2 la Legea 61/1991 și 9 la O.U.G. 195/2002.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

La data de 8 spre 9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care 4 la O.U.G. 195/2002, 2 la Legea 61/1991 și 1 la Legea 132/2017.

Advertisement
palaz

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.

În perioada 8-9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei.

La acțiune au participat și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Cernavodă.

La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Advertisement
palaz

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 600 de lei.

La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Advertisement
palaz

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, precum și polițiști locali de la Poliția Locală Medgidia.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions