Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Șoferul unui microbuz de transport persoane, depistat de polițiștii constănțeni BĂUT la volan

Published

on

Astăzi, 10 octombrie a.c., în intervalul orar 6.00-10.00, poliţiştii rutieri constănțeni au desfășurat activități de verificare în trafic a autovehiculelor de transport persoane.

Acțiunea a avut ca scop reducerea victimizării populației prin accidente rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane (inclusiv cele destinate transportului de elevi) efectuate cu autovehicule având mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului auto.

De asemenea, polițiștii au verificat respectarea perioadelor de conducere, a pauzelor şi perioadelor de odihnă, de către conducătorii autovehiculelor.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, prevăzute de O.U.G. 195/2002.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării, 5 permise de conducere, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (sub limita de infracțiune).

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 7.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un microbuz de transport persoane, pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions