Connect with us

Politica

Sondaj AVANGARDE: PSD – 35%, PNL – 21%, AUR peste USR-PLUS

Published

on

Un sondaj realizat de AVANGARDE ne arată faptul că PSD ar câștiga la pas alegerile, dacă acestea ar avea loc săptămâna viitoare. Marea surpriză este AUR, care se află în creștere și a depășit USR-PLUS, informează stiripesurse.ro.

Conform sondajului AVANGARDER, PSD e cotat la 35%, în timp ce PNL, principalul partid de guvernământ, a coborât la 21% în intenţie de vot, arată un sondaj Avangarde pe luna august.

Marea surpriză este reprezentată de AUR, partid care a ajuns la 15%, devansând cu un procent USR PLUS (14%).

UDMR e cotat la 5%. Singurul partid care ar mai trece pragul electoral ar fi PMP, formaţiune care a ratat la limită intrarea în Parlament la alegerile din decembrie.

Sondajul a fost realizat în perioada 20 – 24 august, pe un eşantion de 900 de subiecţi, prin metoda CATI (interviuri telefonice), având o marjă de eroare de 3,2%.

sursa foto: ziarul de gardă

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!