Connect with us

Actual

Spirite încinse la Eforie. Circ și mahala produse de celebrii Găină și Fasole

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Ședință cu scântei în Consiliul Local Eforie. Consilierii locali au fost convocați în ședință de îndată de primarul Robert Șerban pentru a vota trei proiecte de hotărâre. Cel mai important dintre acestea se referă la numirea unui nou administrator la Efo Urban SRL, întreprindere publică a localității, după ce vechiul administrator și-a dat demisia din motive personale. Al doilea proiect se referă la schimbarea destinației unui credit contractat anterior de administrația locală, în sensul folosirii banilor în vederea cofinanțării unor investiții din fonduri europene. În sfârșit, al treilea proiect se referă la declarația de unire cu Republica Moldova, fiind introdus pe ordinea de zi la propunerea PMP.

Ședința a fost un veritabil circ politic, pus în scenă de consilierul local PSD-ist Virgil Negru, care a și transmis live pe Facebook discuțiile prilejuite cu această ocazie. Negru a reușit să agaseze pe toată lumea, folosind un limbaj de mahala cu atac la persoana primarului Robert Șerban. Virgil Negru a făcut parte din anturajul intim al fostului primar Ovidiu Brăiloiu, fiind asociat în afaceri cu familia acestuia. La finalul ședinței, consilierul PSD-ist a filmat o discuție are a avut loc în holul Primăriei Eforie între consilierul local Vasile Balmuș, zis Fasole, și o locuitoare a oraşului Eforie, Cornelia Corsate.

Aceasta a candidat la primărie ca independent însă a pierdut. Potrivit unor surse demne de încredere, femeia a participat la şedinţa de consiliu în calitate de locuitor al oraşului. Altercaţia a avut loc în afara sălii de şedinţă, pe hol. Din câte se pare, scandalul ar fi fost declanşat chiar de aceasta din urmă. ”Vorbești numai prostii pe site-uri” – i-a strigat Fasole Corneliei Corsate, întrebându-l pe Virgil Negru dacă a filmat când aceasta l-ar fi luat de gât.

Vom reveni cu detalii!

 

Publicată de Negru Virgil pe Marţi, 17 Aprilie 2018

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Dobrogea, sub cod galben de vânt

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți,  județul Constanța s-a aflat sub cod galben de polei. Între timp, temperatura aerului a crescut așa că nu mai poate fi vorba de îngheț. La această oră, la Constanța sunt 9 grade Celsius dar de cod galben tot nu am scăpat.

Acesta a fost emis la ora 21.00 și va fi valabil cel puțin până mâine la ora 3.00.

De această dată, este pentru vânt puternic, care va sufla cu viteze de 55-65 km/h.  Sunt afectate atât județul Constanța, cât și Tulcea.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Trei constănțeni au fost răniți grav pe Autostrada A1! Sunt internați în spitalul din Pitești

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, 14 decembrie, pe Autostrada A1, București – Pitești a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două mașini, dintre care una cu numere de Constanța.

Potrivit ziarului Argeșul.ro, la km 118, pe sensul de mers Pitești – București, două autoturisme s-au tamponat frontal. La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD.

În urma acestui accident, au fost rănite șase persoane, trei dintre ele pasagere în autoturismul Volkswagen Jetta cu numere de Constanța, condus de către Cosmin Bârzan, președinte al Centrului pentru Resurse Civice din Constanța.

Pe pagina sa de facebook, el a postat următoarele rânduri:

”Viața ca un carusel. Când e lumea mai Draga, se trezește un zmeu să meargă pe autostradă pe contrasens!
Oare unde a luat permisul de conducere?
Noroc cu armata de îngeri păzitori”

Timp de o oră, traficul rutier pe autostradă a fost blocat.

Potrivit ziarului Argeșul.ro, din verificări a rezultat că șoferul autoturismului Volkswagen Passat dorea să se îndrepte către Bucureşti și  a greşit ieşirea de la magazinul Vivo. Așa că, a întors ca să intre pe breteaua care ducea în direcţia dorită. În acel moment s-a tamponat extrem de violent de mașina condusă de Cosmin Bârzan, care conducea regulamentar.

Toate cele șase victime ale accidentului au fost transportate la spitalul din Pitești.

Am stat de vorbă cu Cosmin Bârzan pentru a vedea se simte și cum a avut loc acest accident.

Iată ce a declarat pentru ziarul Ordinea.ro:

”La un moment dat m-am simțit uluit că se poate întâmpla așa ceva în România anului 2018… un șofer care să circule pe autostradă pe contrasens!!! Am preferat să mă concentrez asupra stării colegilor mei (Roxana Dănulescu și Andrei Șeitan).  Estimez că impactul s-a produs la 80-90 km/h. Nu știu sigur, deoarece eram în frânare bruscă de la 110 km/h.”

Cosmin Bârzan are o tasare de vertebră L3 și a precizat că luni va încerca să determine un transfer de la spitalul din Pitești către cel din Constanța. Însă acest lucru depinde în mare măsură de starea de sănătate a Roxanei Dănulescu, care are o tasare de vertebră L2  și o fractură de antebraț drept. Și, evident depinde și de … condițiile meteorologice.

Foto: Arhiva Cosmin Bârzan

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un șofer foarte beat din Constanța a produs un accident rutier

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, pe DN3, între Ciorcârlia și Constanța a avut loc un accident rutier între două autoturisme, în urma căruia un bărbat a fost rănit.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 13:22, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a condus un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,86 mg/l alcool în aerul pur expirat), pe DN 3, dinspre Ciocarlia către Constanta.

Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului din cel de-al doilea autoturism.

Primul conducător auto este din Constanța și era singur în autoturism, iar cel de-al doilea șofer este din localitatea Deleni.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: