Conecteaza-te cu noi

Actual

Spitalul constănțean, reacție vizavi de Emil Alexiu!

Published

on

În urmă cu două zile, Emil Alexiu, asistent în cadrul Serviciului de Medicină Legală, a fost arestat la domiciliu. Reamintim că, potrivit IPJ Constanța, el este cercetat pentru mai multe infracţiuni, şi anume:  „tentativă la înşelăciune, prev şi ped. de art. 32 din C.P.  rap. la art.  244 alin. (1) şi (2) din C.P. constând în aceea cu efectuarea necropsiei, i-a solicitat unei femei (fără a obţine), suma de 1000 lei, susţinând în mod mincinos că aceasta reprezintă contravaloarea lucrării de necropsie efectuate unei defuncte, cu toate că valoarea expertizei este suportată, conform legii din fondurile speciale ale Ministerului Afacerilor Interne; înşelăciune, prev şi ped. de art.  244 alin. (1) şi (2) din C.P., constând în aceea că la data de 29.11.2016, atribuindu-si calitatea mincinoasă de organ responsabil cu efectuarea necropsiei, a solicitat şi a obţinut de la un barbat suma de 1200 lei, susţinând în mod mincinos că aceasta reprezintă contravaloarea lucrării de necropsie efectuate unui defunct, cu toate că valoarea expertizei este suportată, conform legii din fondurile speciale ale Ministerului Afacerilor Interne; înşelăciune, prev şi ped. de art.  244 alin. (1) şi (2) din C.P., constând în aceea că la data de 30.09.2016, atribuindu-si calitatea mincinoasă de organ responsabil cu efectuarea necropsiei, a solicitat şi a obţinut de la un barbat suma de 500 lei, susţinând în mod mincinos că aceasta reprezintă contravaloarea lucrării de necropsie efectuate defunct, cu toate că valoarea expertizei este suportată, conform legii din fondurile speciale ale Ministerului Afacerilor Interne”. În cursul zilei de zi, conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” Constanţa a luat act de ordonanța de reținere pentru 24 de ore a inculpatului Alexiu Emil, asistent în cadrul Serviciului de Medicină Legală, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și tentativă de înșelăciune. După ce instanța va comunica în mod oficial către SCJU rezoluţia în dosarul sus-menţionat, conducerea unităţii sanitare va lua măsurile legale care se impun.
Reamintim că, în urma mai multor sesizări, în luna decembrie 2016 la nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa a fost constituită o Comisie Disciplinară care analizează activitatea asistentului Alexiu Emil în cadrul Serviciului de Medicină Legală. De asemenea a fost sesizat Ordinul Asistenţilor Medicali în cazul asistentului Alexiu Emil, iar începând cu 8 decembrie 2016, acesta nu mai activează la Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța, fiind detașat pentru o perioadă de 60 de zile la Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions