Conecteaza-te cu noi

Societate

Spitalul Județean Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile

Published

on

spitalul judetean

Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 1. Șef Birou Salarizare;
 2. Șef Birou Buget.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

 • șef Birou Salarizare:
  • nivelul studiilor: superioare;
  • domeniul studiilor: economice;
  • vechime în specialitatea postului: minim 10 ani din care 5 ani într-o instituție publică;
  • diplomă/certificate de participare la un curs/seminar în specialitatea postului.
 • șef Birou Buget:
  • nivelul studiilor: superioare;
  • domeniul studiilor: economice;
  • vechime în specialitatea postului: minim 10 ani din care 5 ani într-o instituție publică;
  • diplomă/certificate de participare la un curs/seminar despre „Contabilitatea Publică” precum și despre „Controlul Financiar Preventive Propriu”.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 13 decembrie, ora 12.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
 • 20 decembrie, ora 12.00: proba scrisă;
 • 22 decembrie, ora 10.00: proba interviu;

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: www.spitalulconstanta.ro, bd. Tomis nr. 145, județul Constanța, telefon/fax: 0241/665.6590241/616.7840241/503.460, e-mail: runos@spitalulconstanta.ro, secretariat@spitalulconstanta.ro.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions