Conecteaza-te cu noi

Administratie

Sportivi din Ovidiu au câștigat medalii la campionatul național de Ashihara Karate

Published

on

În perioada 31.10.2019-02.11.2019, la Brașov a avut loc Campionatul Național de Ashihara Karate. La această competiție, orașul Ovidiu a fost reprezentat de 11 sportivi. În cele 2 zile de concurs, sportivii au reușit să obțină următoarele medalii:

Aur
– Hanriot Rebeka

Argint
-Toboc Vlad
-Ardeleanu Alexandru
-Gheorghe Liviu

Bronz
-Toboc Alexandru
-Trisca Andrei

Advertisement

”De menționat că acești copilași s-au bătut de la egal la egal cu sportivi foarte titrați, campioni mondiali, europeni, cu multă experiență în Ashihara Karate.
Clasarea putea fi și mai bună pentru sportivii noștri dacă nu ratau calificarea sau aurul în ultimele secunde.
Trebuie să știți că la acest concurs 3 sportivi ovideni au fost debutanți. Chiar și în aceste condiții, Gheorghe Liviu a reușit să devină vicecampion național, pierzând aurul cu câteva secunde înainte de final.
Pena Flavius și Merla Ilie debutând și ei cu câte 3 victorii de fiecare și ratand calificarea la 1 punct diferență.
La acest concurs au mai participat și Năstase Ionuț, Guriță Andreea și Pagu Adrian care au făcut și ei o evoluție bună dar nu suficientă pentru nivelul ridicat al competiției.
Mulțumim Primăriei Ovidiu și Consiliului local Ovidiu petru sprijinul acordat“ a precizat antrenorul secției – Sempai Ghițulescu Ștefan.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions