Connect with us

Administratie

Sportivi din Ovidiu au câștigat medalii la campionatul național de Ashihara Karate

Maria Ionescu

Publicat

la

În perioada 31.10.2019-02.11.2019, la Brașov a avut loc Campionatul Național de Ashihara Karate. La această competiție, orașul Ovidiu a fost reprezentat de 11 sportivi. În cele 2 zile de concurs, sportivii au reușit să obțină următoarele medalii:

Aur
– Hanriot Rebeka

Argint
-Toboc Vlad
-Ardeleanu Alexandru
-Gheorghe Liviu

Bronz
-Toboc Alexandru
-Trisca Andrei

”De menționat că acești copilași s-au bătut de la egal la egal cu sportivi foarte titrați, campioni mondiali, europeni, cu multă experiență în Ashihara Karate.
Clasarea putea fi și mai bună pentru sportivii noștri dacă nu ratau calificarea sau aurul în ultimele secunde.
Trebuie să știți că la acest concurs 3 sportivi ovideni au fost debutanți. Chiar și în aceste condiții, Gheorghe Liviu a reușit să devină vicecampion național, pierzând aurul cu câteva secunde înainte de final.
Pena Flavius și Merla Ilie debutând și ei cu câte 3 victorii de fiecare și ratand calificarea la 1 punct diferență.
La acest concurs au mai participat și Năstase Ionuț, Guriță Andreea și Pagu Adrian care au făcut și ei o evoluție bună dar nu suficientă pentru nivelul ridicat al competiției.
Mulțumim Primăriei Ovidiu și Consiliului local Ovidiu petru sprijinul acordat“ a precizat antrenorul secției – Sempai Ghițulescu Ștefan.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Administratie

Primăria Constanța, peste 100.000 de lei pentru hrana câinilor din Adăpostul din oraș

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța plătește, conform unui anunț publicat pe pagina de internet a instituției, peste 100.000 de lei pentru hrana câinilor de la adăpostul din oraș.

Achiziția este una directăm iar propunerea tehnică va fi elaborată ținând cont de prevederile Caietului de sarcini și va prezenta modul de îndeplinire a condițiilor și a cerințelor minime prevăzute în Caietul de sarcini.

Oferta financiară va fi prezentată în prețuri unitare și la valoarea totală, conform structurii de mai jos:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/Achizitii-publice/achizitii-publice-publicate-2020/59-hrana-uscata/anunt-de-publicitate.pdf?sfvrsn=2

Valoarea estimată fără TVA este de 124.536,30 lei.

Durata contractului va fi de 12 luni de la data semnării de ambele părți și înregistrării acestuia la sediul beneficiarului.

Condiții participare: Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta cu respectarea cerințelor din prezentul anunț și al caietului de sarcini atașat, pe adresa de e-mail: andreea.apostol@primaria-constanta.ro până la data de 10.08.2020

Criteriul de atribuire: Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului – prețul cel mai scăzut.

Termen limită primire oferte: 10.08.2020

Informații suplimentare: Ofertantii pot solicita clarificari anterior depunerii ofertelor , pana la data de 06.08.2020 pe adresa de e-mail andreea.apostol@primaria-constanta.ro. Răspunsurile la solicitările de clarificări vor fi postate pe site-ul instituției la adresa http://www.primaria-constanta.ro/, rubrica-Anunturi achizitii publice si finantari.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Continuă acțiunile de dezinfecție a platformelor de deșeuri din oraș

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Constanța și compania de salubrizare Polaris M Holding continuă acțiunile de dezinfecție, dezinsecție și salubrizare a platformelor de deșeuri din toate cartierele orașului. Sursa citată notează că acțiunile au fost intensificate în această perioadă pe fondul temperaturilor ridicate și ca măsură pentru gestionarea bolilor înalt contagioase. Astăzi, echipele care asigură dezinfecția platformelor au ajuns la punctele de colectare a deșeurilor din cartierele Inel I, Inel II, Far, Gară și I.C. Brătianu. Pentru dezinfecție se folosește o substanță pe bază de clor, care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

„Pentru menținerea igienei în zona platformelor de gunoi, rugăm constănțenii să arunce deșeurile în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea. Totodată, astfel de fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.“, notează Primăria.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Făgădău: „Constanța are proiecte în implementare în valoare de 780 milioane de lei“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, s-a lăudat, astăzi, în cadrul unui interviu acordat pentru Adevărul Live că administrația pe care o conduce are proiecte în derulare de aproximativ 780 de milioane de lei. Întrebat de jurnalist de ce ar trebui să îl voteze constănțenii, Făgădău a răspuns:

„Ar trebui în primul rând să mă voteze pentru că mă cunosc, pentru că știu că sunt un om care nu produce surprize neplăcute, sunt un om consecvent, un om serios, care ia asupra lui crizele, dar le rezolvă pentru oraș și pentru constănțeni. Cuvântul care ar trebui să caracterizeze mandatul meu este normalitatea și echilibru…Am o mulțime de proiecte care au reașezat administrația și serviciile publice pe un drum ireversibil, pe un drum sănătos. După cum se știe, la Constanța era o percepție de corupție, azi, dacă întrebăm primii 100 de constănțeni, cred că în top cinci nu se regăsește corupția ca fiind unul care să definească administrația. Sunt proiecte serioase începute, printre care se numără cel privind asistența pe care o acordă Banca Mondială Constanței. 2. Pentru prima dată în istoria orașului am realizat registrul spațiilor verzi, pe care l-am realizat la nivel de detaliu, în sensul că avem fiecare copac fotografiat. Licitația pentru Planul Urbanistic General. Am schimbat percepția de mobilitate. Am schimbat flota companiei de transport. Am început o mulțime proiecte cu fonduri europene. În total, avem proiecte în valoare de 780 milioane de lei, în diferite etape de implementare, de la educație, la mobilitate, la creșterea calității spațiului public. Asta la un buget de 120 de milioane de euro.“, a spus Făgădău.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: