Conecteaza-te cu noi

Societate

Sportivii de la CSO Ovidiu se pregătesc pentru Campionatul Mondial de Ashihara Karate din Japonia

Published

on

cso ovidiu

În weekend, la Poiana Brașov a avut loc întâlnirea lotului național de Ashihara Karate. La această reuniune au participat 80 de sportivi din Constanța, Ovidiu, București, Brașov, Pitești, Băicoi și Mioveni.

Din partea Clubului Sportiv Orășenesc Ovidiu au participat cinci sportivi, respectiv: Eva Ghițulescu, Vlad Toboc, Alexandru Toboc, Andreea Guriță și Alexandru Ardeleanu.

Această întâlnire a avut rolul de a identifica cei mai valoroși sportivi ai României în vederea participării și pregătirii pentru Campionatul Mondial din Matsuyama, Japonia, care se va desfășura în luna noiembrie a acestui an.

Până la participarea la Campionatul Mondial, sportivii ovideni trebuie să treacă de calificările de la sfârșitul lunii martie, și anume clasarea pe locurile I și II la Campionatul Național de Ashihara Karate de la Brașov.

Advertisement

În acest sens, sportivii de la CSO Ovidiu se pregătesc intens și speră să obțină o clasare cât mai bună și maximul potențialului lor.

Alături de sportivii de la CSO Ovidiu s-au deplasat la Poiana Brașov și 9 sportivi de la Ashihara Karate Constanța, care sunt antrenați de același antrenor Ștefan Ghițulescu.

”Anul acesta e un an foarte important pentru noi deoarece este pentru prima dată când un Campionat Mondial se desfășoară în Japonia, locul în care mișcarea Ashihara a luat naștere. Este o onoare și o mare ocazie atât pentru sportivi cât și pentru antrenor să participăm la un astfel de eveniment care se desfășoară chiar în locul în care a început totul.

Am încredere că CSO Ovidiu va fi reprezentat de câțiva sportivi la acest Campionat Mondial.”, a precizat pentru Ordinea.Ro antrenorul Ștefan Ghițulescu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions