Conecteaza-te cu noi

Societate

Stațiunea Mamaia, preferată de turiștii care vor petrece minivacanța de Paște pe litoral

Published

on

mamaia paste

De la un an la altul, crește numărul turiștilor care doresc să petreacă minivacanța de Paște pe malul mării, în stațiunea Mamaia. Deși, în mod tradițional, această sărbătoare religioasă este celebrată de creștini în familie, românii își doresc să aibă experiențe inedite în cele câteva zile de vacanță, iar ofertele hotelurilor de pe malul mării sunt foarte tentante.

Zeci de hoteluri din stațiunea Mamaia au fost deja reabilitate și își așteaptă oaspeții, în perioada 14-17 aprilie, în prima minivacanță din acest an, respectiv cea de Paște.

”Unitățile de cazare din destinația Mamaia-Constanța au pregătit pachete tematice pentru sărbătorile de Paște. Acestea includ atât produse tradiționale, între care preparate din carne de miel, ouă roșii, cozonac, cât și spectacole și activități pentru adulți și copii.

Anul acesta se înregistrează o creștere a numărului de turiști care vor petrece minivacanța de Paște în stațiunea Mamaia. Mai mult decât atât, comparativ cu anul trecut, unele unități de cazare au tarife cu 10% mai scăzute pentru această perioadă, dar există și hoteluri care au majorat prețurile și aici vorbim în special de cele care oferă servicii în regim all inclusive.

Advertisement

Încurajați de prognoza meteorologică favorabilă anunțată pentru perioada Paștelui, pe litoral, românii își fac rezervări pentru minivacanța din acele zile de sărbătoare.

Pentru un hotel de 4 stele în stațiunea Mamaia, turiștii plătesc de la 242 de lei pentru o cameră dublă/noapte. Oaspeții care vor să beneficieze de mai multe servicii pot achita până la 1.200 de lei/noapte pentru o cameră dublă la un hotel de 4 stele în Mamaia, cu demipensiune. Pachetul include cina în zilele de 15 și 16 aprilie, prânzul tradițional în ziua de Paște, cu muzică live și vinuri, dar și pachet de bun venit, piesă de teatru pentru copii, vânătoare de ouă și acces la piscina interioară, saună, jacuzzi, fitness și terapii Spa sau masaj.”, a precizat Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, reprezentant al Organizației Patronale Mamaia-Constanța.

Pe lângă plimbările pe plajă și activitățile pe care le vor avea în cadrul unităților de cazare din stațiunea Mamaia, oaspeții își pot programa vizite la atracțiile turistice din orașul de pe malul mării și sunt invitați să participe la spectacolele de muzică și dans și activitățile sportive organizate de Primăria Constanța, pe B-dul Tomis, în zilele de 16 și 17 aprilie.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions