Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Stelian Ion, mesaj pentru primar: „Sufletul Constanței“, domnule Chițac, l-ați îngropat în șanțuri peste care ați turnat moloz

Published

on

chitac

Aflat în vacanță, primarul Constanței, Vergil Chițac a postat un mesaj, pe Facebook, legat că a mai fost dezvelită o parte din fațada Cazinoului.

„Sufletul Constanței iese la lumină. Lucrările la Cazino avansează și scot la suprafață ceea ce vedeți mai jos. Veniți să-l vedeți pe viu, pentru că este cu adevărat impresionant.“, a fost mesajul lui Chițac.

Edilul orașului a primit o replică tăioasă din partea liderului USR Constanța, Stelian Ion, care i-a transmis lui Chițac că „Sufletul Constanței“ a fost îngropat în șanțuri peste care a fost turnat moloz.

„Primarul PSD-PNL, Vergil Chițac ne invită de pe Facebook să vedem Cazinoul „pe viu“, pentru că „sufletul Constanței iese la lumină“. Nu este prima dată când acest impostor al administrației locale se cațără politic pe un proiect ce nu îi aparține. Nu este prima dată când încearcă, într-o manieră penibilă, să simuleze o realizare în acești trei ani de mandat și să-i păcălească pe constănțeni că, de fapt, el ar fi făcut ceva pentru oraș.

Advertisement
palaz

Este nevoie de mult tupeu și de obraz gros să îi chemi pe constănțeni la o plimbare pe faleză, când știi că, pe trotuarele proaspăt terminate din oraș, sar dalele și răsar cabluri electrice din pământ și când prin incompetența și nepăsarea ta pui în pericol viețile oamenilor, care sunt nevoiți să dribleze gropi și să inhaleze tone de praf.

Lucrările de la Cazino au început și se vor termina cu sau fără Vergil Chițac. Oamenii știu asta și nu au nevoie de invitația unui primar incompetent, care a demonstrat clar că nu îl interesează problemele reale ale acestui oraș. Constanța e sufocată, însă pentru Chițac contează doar să-și cosmetizeze imaginea.

„Sufletul Constanței“, domnule Chițac, l-ați îngropat în șanțuri peste care ați turnat moloz, în proiecte executate prost și în butaforii de milioane de euro din banii publici. În 2020 i-ați păcălit pe constănțeni să vă voteze și așa ați ținut-o tot mandatul: păcăleli, sfidări și minciuni grosolane! În 2024 vă invit să rămâneți la Eforie, departe de Constanța.“, a transmis Stelian Ion.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions