Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Stelian Ion: „PNL forțează nota cu ideea comasării alegerilor și aruncă pe fereastră democrația“

Published

on

stelian ion negoi

PNL forțează nota cu ideea comasării alegerilor și aruncă pe fereastră democrația, acuză deputatul Stelian Ion, președinte USR Constanța.

„Planul de comasare a unor alegeri, lansat de PNL și discutat cu PSD, este pe cât de nefiresc, pe atât de neconstituțional și de problematic. De aceea, USR a sesizat Comisia Europeană și a transmis o adresă și pentru sesizarea Comisiei de la Veneția. Nu este normal să afectezi democrația atât de grav doar pentru că cei din PNL sunt disperați când văd că scad tot mai mult în sondaje. PNL forțează și negociază cu PSD comasarea alegerilor, gândind tot felul de avantaje reciproce de pe urma unui astfel de demers. Pentru oameni, va fi ceva de neînțeles.

Își poate cineva imagina cum vor arăta alegerile europarlamentare organizate în același timp cu alegerile locale? Să amesteci teme europene cu cele locale, încât să nu mai înțeleagă nimeni nimic? Se va vorbi în același timp despre Parlamentul European, despre rolul României și viitorul Uniunii Europene, cât și despre asfaltarea unei străzi, bugetul primăriei, parcuri în orașe.

PNL și PSD și-au făcut calcule la nivel național, dar la nivel local acestea s-ar putea să nu se potrivească. Cred că la Constanța dl Chițac nu este foarte încântat de ideea unor alegeri comasate. În Constanța, în 2020, am învins PSD.

Vom învinge și PNL. Cei care au viziuni de dreapta nu mai pot tolera și n-au cum să mai înghită genul ăsta de manevră: să voteze candidat de dreapta și să se trezească în casă cu PSD.“, a spus liderul USR Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions