Connect with us

Stiri

Summerkiss Live Concerts în Piaţa Ovidiu!

Publicat

la data de

Constănţenii şi turiştii aflaţi pe litoral se pot bucura de al doilea concert din cadrul evenimentului Summerkiss Live Concerts. Protagoniştii din această sâmbătă, începând cu ora 20:00, sunt: Delia, Grasu XXL, Alina Erimia, Lora, Guess Who, Lidia Buble, iar gazdele vor fi Sergiu şi Andrei realizatorii matinalului KissFm.

Summerkiss Live Concerts este organizat de Kiss FM şi Asociaţia Descoperă Constanţa, iar accesul publicului este gratuit. Despre acest eveniment, Victor Maxim, project manager Descoperă Piaţa Ovidiu şi preşedinte al Asociaţiei Descoperă Constanţa, a declarat:

,,Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pieţei Ovidiu, unde dorim să oferim constănţenilor şi turiştilor alternative de evenimente,  diversificate ca şi conţinut, pe tot parcursul anului. De la teatru şi film, la concerte şi spectacole live, toate vor oferi o paletă diversificata de evenimente pentru toate categoriile de public.”

Primul concert Summerkiss Live, din 23 iulie, piata ovidiu 1 a adunat peste 15.000 de constănţeni şi turişti care s-au bucurat de prestaţia artiştilor: Smiley, Adi Sînă –Akcent, Alex Velea, Antonia, Feli Cabron band, Mihail şi Dorian.

,,Wow! Nu am mai fost până acum în Piaţa Ovidiu, ştiam că vor fi foarte mulţi oameni, dar ceea ce se vede de pe scenă este o mare de oameni”, a declara Smiley.

Pentru următoarele două concerte de pe 6 şi 13 august, publicul va alege trupele şi artiştii ce vor concerta live în Piaţa Ovidiu.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Joi, 27 septembrie, se oprește apa în zona centrală a Constanței!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la rețeaua de distribuție apă potabilă de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Jupiter, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi –  27 septembrie 2018, în intervalul orar 13:30 – 16:00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona centrală a orașului, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – IG Duca – Avram Iancu – Bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Piața Ovidiu – Mircea cel Bătrân – Mamaia – Bd. Tomis – Călărași și zona blocurilor de pe Aleea Lupeni.

În acest interval vor avea apă cu presiuni reduse abonații din zona Piața Ovidiu și Peninsulă, cei din tronsonul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazul – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gheorghe Murea – IG Duca – Călărași – Ion Lahovari, precum și cei de  pe Aleea Garofiței, zona cuprinsă între străzile IL Caragiale și București.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Atenție, se oprește apa în Constanța!

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

 Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, de pe Bulevardul I.C. Brătianu nr. 131, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri – 26 septembrie 2018 spre joi – 27 septembrie 2018, în intervalul orar 24:00 – 07:00.

Pe timpul desfășurării lucrărilor alimentarea cu apă se va face printr-o conductă de rezervă însă, având în vedere diametrul mai mic al acesteia, abonații din zonele Bd. I.C. Brătianu, Str. Justiției, Cartierul Palas, Cartierul Medeea, Cartierul CET, Zona Viile Noi și Km. 4-5 vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute. De asemenea, consumatorii de la nivelul blocurilor – etajele superioare vor fi afectați de lipsa totală a apei în această perioadă.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în localitatea Hârșova

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea a două avarii pe conductele de alimentare cu apă de pe străzile Vadului și Plantelor, din orașul Hârșova, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 21 septembrie 2018, în intervalul orar 03:00 – 15:00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Hârșova.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: