Connect with us

Stiri

Summerkiss Live Concerts în Piaţa Ovidiu!

Avatar

Publicat

la

Constănţenii şi turiştii aflaţi pe litoral se pot bucura de al doilea concert din cadrul evenimentului Summerkiss Live Concerts. Protagoniştii din această sâmbătă, începând cu ora 20:00, sunt: Delia, Grasu XXL, Alina Erimia, Lora, Guess Who, Lidia Buble, iar gazdele vor fi Sergiu şi Andrei realizatorii matinalului KissFm.

Summerkiss Live Concerts este organizat de Kiss FM şi Asociaţia Descoperă Constanţa, iar accesul publicului este gratuit. Despre acest eveniment, Victor Maxim, project manager Descoperă Piaţa Ovidiu şi preşedinte al Asociaţiei Descoperă Constanţa, a declarat:

,,Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pieţei Ovidiu, unde dorim să oferim constănţenilor şi turiştilor alternative de evenimente,  diversificate ca şi conţinut, pe tot parcursul anului. De la teatru şi film, la concerte şi spectacole live, toate vor oferi o paletă diversificata de evenimente pentru toate categoriile de public.”

Primul concert Summerkiss Live, din 23 iulie, piata ovidiu 1 a adunat peste 15.000 de constănţeni şi turişti care s-au bucurat de prestaţia artiştilor: Smiley, Adi Sînă –Akcent, Alex Velea, Antonia, Feli Cabron band, Mihail şi Dorian.

,,Wow! Nu am mai fost până acum în Piaţa Ovidiu, ştiam că vor fi foarte mulţi oameni, dar ceea ce se vede de pe scenă este o mare de oameni”, a declara Smiley.

Pentru următoarele două concerte de pe 6 şi 13 august, publicul va alege trupele şi artiştii ce vor concerta live în Piaţa Ovidiu.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: