Conecteaza-te cu noi

Actual

Sunteți studenți ai UMC și vreți să vă cazați în cămine? Iată ce aveți de făcut

Published

on

Studenții Universității Maritime din Constanța, școlarizați la cursuri de zi, cu domiciliul stabil aflat la o distanță mai mare de 50 km față de municipiul Constanța pot solicita cazare în căminele universității pentru anul universitar 2018/2019.

Solicitarea se face în scris, completând o cerere de cazare tip, la care se va anexa o copie după cartea de identitate. Cererea de cazare tip poate fi procurată de la Sala P014 – Sediul Central, sau descărcată de pe cămine studențești.

Formularul ”Cerere de cazare” însoțit de o copie a actului de identitate:

  • a) se depune și se înregistrează la Sala P014 – Sediul Central /se transmite în format electronic pe adresa de e-mail camine@cmu-edu.euîn termenul şi condițiile comunicate prin anunțul de cazare;
  • b) în cazul în care studenții aleg să transmită solicitarea de cazare prin poșta electronică, aceștia pot considera că solicitarea lor a fost primită numai în cazul în care primesc e-mail cu numărul de înregistrare al solicitării de cazare.

Cererile de cazare se pot depune zilnic, între orele 8.00 și 15.00.

Perioada de depunere a cererilor de cazare:

Advertisement
  • pentru anii II, III și IV de studiu – licență, anul II masterat, anii II și III doctorat – 04 iunie 2018 – 16 iulie 2018;
  • pentru anul I de studiu din anul universitar 2018/2019 – licență, masterat, doctorat – de la finalizarea procedurii de înmatriculare până la data de 20 septembrie 2018.

Cererile de cazare depuse după termen vor fi luate în considerare în limita locurilor rămase disponibile, după efectuarea cazărilor.

Studenții care doresc să beneficieze de prioritate la cazare prin încadrarea în Criteriul performanță, în Criteriul social sau în Criteriul medical, vor specifica acest lucru prin mențiunea „solicit încadrarea în Criteriul performanță/social/medical”.

Actele necesare pentru prioritate la cazare sunt specificate pe site-ul Universității Maritime din Constanța (https://cmu-edu.eu/studenti/camine-stundentesti/).

Dosarul de caz social, depus pentru prioritate la cazare este destinat numai acordării de prioritate la cazare. Pentru obținerea Bursei sociale se întocmește un dosar separat, care se depune la Sala P014, conform programului care va fi afișat pe site-ul universității. Documentele depuse în original pentru dosarul de cazare pot fi solicitate pentru depunerea dosarului de Bursă socială.

Repartizarea locurilor de cazare pe cămine:

  1. Pentru studenții din anii II, III și IV de studiu – licență, anul II masterat, anii II și III doctorat se efectuează în intervalul 01 – 15 august 2018.
  2. Pentru studenții care vor fi înmatriculați în anul I la studii de licență, masterat, doctorat se efectuează cu 5 (cinci) zile lucrătoare înainte de începerea anului universitar.

În Complexul de Cazare al Universității Maritime din Constanța nu au drept de cazare studenții care: – au înstrăinat locul de cazare; – au fost sancționați cu excluderea din cămin şi sancțiunea nu a expirat; – au înregistrat restanțe la achitarea tarifului de cazare; – au produs pagube materiale care nu s-au recuperat/nu au predat bunurile de uz individual care  le-au fost încredințate spre folosință.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions