Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Supraimpozitarea în trepte a pensiilor speciale, votată în Parlament. Drulă (USR): „Nu se elimină nimic“

Published

on

parlament

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, astăzi, în calitate de for decizional, cu 174 de voturi „pentru“, 81 de voturi „contra“ și 16 abțineri, proiectul de lege privind pensiile de serviciu, denumite „pensii speciale“. Legea merge spre promulgare la șeful statului și prevede că pensiile de serviciu vor fi impozitate suplimentar, în trepte, cu până la 20% pentru partea necontributivă.

„Ciucă ar urma să încaseze 16.778 de lei lunar. De la 18.000 de lei. Asta e „marea reformă” gândită de PSD și PNL. Ei vor să rămână cu privilegiile, noi cu taxele. Pensiile lui Nicolae Ciucă și ale altora ca el sunt un simbol al disprețului PSD-PNL față de oamenii care muncesc din greu. USR a introdus în PNRR eliminarea pensiilor speciale, a depus mai multe amendamente și legi în Parlament. Am strâns peste 128.000 de semnături pentru a convinge parlamentarii PSD și PNL să elimine pensiile speciale. Dar pentru ei sunt mai importanți privilegiații. La votul de la Senat, USR a fost singurul partid care a votat împotriva pensiilor speciale. “, a spus Cătălin Drulă.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions