Connect with us

Politica

(SURSE) Miniștrii constănțeni zboară din Guvern

Published

on

Printre miniștrii care ar urma să părăsească viitorul Cabinet pe care l-ar coordona Viorica Dăncilă se numără și cei trei coordonari de ministere de la Constanța. Este vorba despre Ionuț Mișa de la Finanțe, Mircea Titus Dobre de la Turism și Felix Stroe de la Transporturi. Alături de cei trei miniștri de la Constanța care ar urma să părăsească noul Executiv, ceilalți cinci sunt: vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Culturii – Lucian Romașcanu, Marius Nica – ministrul Fondurilor Europene, Florian Bodog – ministrul Sănătății, Gabriel Petrea – ministrul Consultării Publice și Dialogului Social. Informațiile au fost publicate de evz.ro. Aceeași sursă notează faptul că aceștia urmează să plece din Guvern după ce l-au susținut pe Mihai Tudose.

Important de precizat este și că, în aceste momente președintele Klaus Iohannis discută cu Viorica Dăncilă, cea desemnată de CExN al Partidului Social Democrat pentru funcția de premier, după demisia lui Mihai Tudose. De asemenea, amintim că șeful statului a avut, astăzi, consultări cu reprezentanții tuturor partidelor parlamentare. Cu propuneri pentru funcția de premier au mai venit cei de la PMP. Traian Băsescu, liderul delegației PMP i-a propus pe Siegfried Mureșan și Eugen Tomac.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!