Conecteaza-te cu noi

Actual

Suspiciune de PESTĂ PORCINĂ AFRICANĂ în localitatea Cumpăna

Published

on

Sunt suspiciuni de pestă porcină în localitatea Cumpăna din județul Constanța.

Biroul de presă al Instituției Prefectului județului Constanța informează că, astăzi, de la ora 12.00 se întrunește Comitetul Local de Combatere a Bolilor. Discuțiile se vor desfășura în sala Remus Opreanu din Palatul Administrativ din municipiul Constanța.

Până atunci, este important ca cei interesați să știe faptul că, ieri, 20august, a fost întocmită de către DSVSA o Decizie de plasare sub supravegere în suspiciune de pestă porcină africană a unei exploatații de aproximativ 60 de capete, din zona localității Cumpăna.

“Suspiciunea a fost notificată după ce pe 19 august veterinarul arondat localității Cumpăna a găsit 3 porci morți în respectiva exploatație”, transmite Biroul de presă al Prefecturii Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions