Actual

Sute de constănţeni au avut nevoie de ajutor de la serviciul de Ambulanţă

apr. 10, 2018 Maria Ionescu

În perioada sărbătorilor, când oamenii sunt liberi şi stau la masă cu familia şi cu prietenii nu lipseşte mâncatul în exces, combinat şi cu băuturi alcoolice. Din păcate, în aceste zile şi solicitările la serviciul de Ambulanţă sunt foarte mari. Oamenii au probleme digestive, colici abdominale dar şi cazuri de hipertensiune.

Ceea ce înseamnă că activitatea ambulanţierilor este uriaşă, iar ei trebuie să alerge de la un caz la altul pentru a acorda primul ajutor. În ultimele două zile, mai exact de pe data de 8 aprilie, ora 5.00, până azi dimineaţă la aceeaşi oră, au fost 700 de solicitări în tot judeţul. Numai în municipiul Constanţa au existat 308 solicitări, semn că s-a mâncat şi s-a băut în exces.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!