Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Sute de misiuni executate de pompierii constănțeni în perioada 11-15 august

Published

on

pompieri

În perioada 11-15 august, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 536 misiuni, cele mai multe dintre ele –409, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 50 incendii în urma cărora, o femeie a fost transportată la spitalul Județean Constanța cu arsuri la mâini și la picioare.

În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a 20 accidente rutiere soldate cu 26 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță,  14 dintre ele fiind ulterior transportate la spital.

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea“ au intervenit și în  57 alte situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, salvare persoane aflate în pericol de înec ori salvare animale captive în medii ostile vieții.

Advertisement
palaz

În perioada 12-15 august, pe linia prevenirii situațiilor de urgență, personalul Inspecției de Prevenire a executat 13 controale din domeniul de activitate – turism și comerț, în urma cărora au fost constatate 62 deficiențe și au fost aplicate 45 avertismente și 17 amenzi în cuantum de 134.000 lei.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions