Connect with us

Stiri

Tâlhărie în miezul zilei

Maria Ionescu

Publicat

la

Duminică, pe la ora prânzului, o femeie (în vârstă de 57 de ani) se plimba pe o stradă din Cernavodă și, fără voia ei, a ajuns sa apeleze la Poliție, după ce a fost victima unei tâlhării. În timp ce se deplasa pe Aleea Libertăţii, ea a fost acostată de doi tineri. Fără a sta prea mult pe gânduri, unul dintre ei i-a smuls poșeta din mână și a rupt-o la fugă. Femeia avea în poșetă telefonul mobil, un portofel, 120 lei şi documente de identitate.  Aflat în imediata vecinătate, un bărbat a fost alertat de strigătele femeii și a reuşit prinderea unuia dintre cei doi tineri. Acesta a fost predat polițiștilor, care au reușit să-l identifice. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din localitate.  În urma cercetărilor amănunțite, poliţiştii au identificat şi cealaltă persoană bănuită de comiterea faptei, respectiv un alt tânăr de 20 de ani, tot din localitate. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţe pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: