Conecteaza-te cu noi

Actual

Tamponări pe Autostrada Soarelui. Mai multe persoane au fost implicate

Published

on

În acestă dimineață, 15 iulie, militarii ISU Ialomița au fost solicitați să intervină la un accident rutier, care a avut loc pe Autostrada Soarelui, la km 59, calea București – Constanța.

Din primele informații, sunt 15 persoane implicate, iar o victimă a fost rănită ușor.

De asemenea, un alt accident a avut loc la km 184, în localitatea Peștera.

Potrivit Biroului de presă al Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 București – Constanța sunt valori de trafic ridicate în direcția către Constanța. Sunt formate 2 coloane de autovehicule la kilometrii 59, localitatea Nicolae Bălcescu, județul Călărași și 184, localitatea Peștera, județul Constanța, unde s-au produs 2 tamponări, nu sunt restricții de trafic, autovehiculele fiind scoase rapid pe banda de urgență, însă se circulă îngreunat, cu viteză redusă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions