Connect with us

Actual

Tânăr de 19 ani dispărut ieri în mare pe plaja Corbu, căutat de scafandri

Published

on

Ieri după amiază, un tânăr în vârstă de 19 ani a intrat în mare pe plaja de la Corbu și nu a mai ieșit la țărm.  În jurul orei 15.10, a fost dat un apel la 112 prin care salvatorii au fost solicitați la fața locului. Căutările au fost efectuate până la ora 21.00, iar apoi au fost sistate din cauza întunericului.

În această dimineață, căutările sunt reluate. 15 scafandri și ambarcațiunea TARGA din Portul Tomis se deplasează pe plaja Corbu pentru reluarea căutarilor.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement